O nama
Društvo DORO je osnovano s ciljem provođenja aktivnosti kojima će se pomoći obitelji, mladima djeci te društveno ranjivim skupinama pri reintegraciji ili integraciji u društvenu sredinu, zaštiti njihovih prava te pružiti odgovarajuća skrb i smještaj.

U ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine održana je uvodna konferencija projekta „Ispunjena želja“ u hotelu Panonija u Sisku.

zelja konferencija2

Projekt provodi Društvo Doro, a partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak i Centar za socijalnu skrb Sisak. U projektu je zaposleno 10 nezaposlenih žena koje pružaju pomoć i podršku za 50 krajnjih korisnika, odnosno starijih i nemoćnih osoba s područja Siska. Projekt se provodi u okviru Poziva „Zaželi - program zapošljavanja žena“, koji je namijenjen zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a uvjeti za zapošljavanje žena bili su nezaposlenost i najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje. Uz rad u projektu, žene će se i besplatno obrazovati sukladno potrebama na tržištu rada, kako bi povećale svoju zapošljivost i konkurentnost i nakon završetka projekta. Predstojnica Područnog ureda Sisak Gordana Šegović istaknula je kako je projekt „Ispunjena želja“ jedan od 22 takva projekta u kojima je Područni Sisak partner i kako će se u suradnji s nositeljima projekata, zaposliti čak 360 žena.

Hvala našim partnerima Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnom uredu Sisak i Centru za socijalnu skrb Sisak na dolasku i podršci u provedbi projekta.

Hvala zaposlenim ženama na trudu i vrijednom radu. Nastavljamo dalje s provedbom projektnih aktivnosti! 

zelja konferencija1

Projekt „Ispunjena želja“ vrijedan je 2.231.675,00 kn, a iznos EU potpore je 100%. Projekt traje 30 mjeseci, odnosno od 18. lipnja 2019. do 18. prosinca 2021. godine. Pratite vijesti o projektu na Facebook profilu Društva Doro uz pomoć oznake „#zaželidoro“.

zelja konferencija3

zelja konferencija4

 

Pin It
Društvo DORO koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.